Odder Kulturforening

Indtil foreningen får sin egen hjemmeside, kan du læse om foreningens og bestyrelsen arbejde her.

Er du kulturaktør, en kulturforening eller en kulturorganisation, så er Odder kulturforening noget for dig. Du kan også eje en kreativ virksomhed, besidde et kreativt erhverv, eller være almindelig borger, som arbejder med kultur eller har interesse i kulturlivet.  

Foreningens formålet er at samle og styrke kulturlivet. Det vil vi, fordi vi tror på, at vi bliver stærkere sammen. Vi tror på at vi i fællesskab kan styrke hinanden i at skabe, udvikle og udføre flere, mere sammenhængende og bedre kreative og kulturelle tilbud. At vi kan skabe noget, hvor folk, børn og unge får bedre muligheder for at udfolde sig kulturelt.

Bestyrelsen er på arbejde

Lige nu arbejder den nyvalgte bestyrelsen på højtryk, for at samle alle de input og indtryk, der kom ind til generalforsamlingen. De arbejder på at oversætte vedtægterne til noget konkret. Men vigtigst af alt, arbejder bestyrelsen med at gøre medlemmernes bud på, hvad der er vigtige emner, til nogle strategiske spor. 

Du kan læse alt om bestyrelsen arbejde her

Har du lyst til at være med

Kunne du tænke dig at blive en del af Odder kulturforening, kan du henvende dig til biblioteksleder Allan Malver på allan.malver@odder.dk. 

Du kommer på vores mail- og medlemsliste, og får nyheder, invitationer med mere. Det er i 2019 gratis at være medlem. 

Sæt X i kalenderen

Mandag. d. 3. juni 2019 er der medlemsmøde. Det kommer til at foregår om aftenen. Mere info følger.