Grafisk illustration af rumraket over VitaPark

Invitation til en rumrejse

05. april 2018

Den 18. april starter VitaPark en rejse ind i fremtiden. En rejse, der med udgangspunkt i det gode liv og fællesskab udforsker, hvordan vi kan skabe samlingspunkter og mødesteder for borgerne og for sundhed, kultur og erhverv.

Rejsen handler om at skabe sammen. Sammen med borgere, foreninger, erhverv skal deltagerne gennem fem workshops, udvikle ude- og inderum i VitaPark.

"Vi skal skabe rum, hvor generationer kan mødes på tværs. Rum, hvor der kan opstå engagerende mødesteder og ligeværdige fællesskaber. Rum, der har kultur og bevægelse som det drivende og bærende omdrejningspunkt. Rum, som kan understøtte sundhed og dannelse. Med andre ord rum hvor det gode liv kan udfoldelse og hvor fællesskabet kan blomstre." lyder det fra lederen af VitaPark Stine Jylov.

Der er i alt 100 pladser på rejseholdet.

Se mere om rumrejsen i denne video. Du kan også tilmelde dig rejsen ved via linket til videoen. Der er en række workshops, man kan deltage i. Det er 18. april, 20. april, 21. april, 24. maj, 25. maj og 26. august.
I hverdagene er det fra klokken 16-22.

 

Om VitaPark

VitaPark er et sundheds-, kultur- og erhvervshus. Et stærkt fællesskab, hvor drømme fødes og ideer bliver til virkelighed. Udover en række kommunale afdelinger finder du også wellness-og sundhedsklinikker, liberale erhverv i Vokseværket og kunst og kultur i form af kunstværket, kulturkøkkenet og kunstnerværksteder. Vi glæder os til at byde dig indenfor.