Udsigt over VitaPark

Udfasning af restriktioner i VitaPark

14. juni 2021

Her kommer en lille gennemgang af, hvad udfasningen af restriktioner betyder for vores gang i VitaPark og vores brug af lokalerne. 

Læs hele udfasningsplanen fra Justitsministeriet HER

Fællesarealer i VitaPark

Pr. 14. juni er der ingen krav om mundbind/visir på VitaParks fællesarealer, gange og lokaler. 
Sundhedsmyndighederne anbefaler at man bærer mundbind i situationer med øget risiko for smitte - fx ved lægen og i venteværelser - og hvis man har symptomer på Covid-19. 

Forsamlinger

Pr. 11. juni hæves det indendørs forsamlingsforbud til 100 personer. Pr. 1. juli hæves det til 250 personer. Pr. 1. august afskaffes det. Det udendørs forsamlingsforbud afskaffes d. 11. juni. 

Arbejdsliv og mødelokaler i VitaPark

Pr. 14. juni ophæves krav om mundbind i det offentlige rum, herunder åbne, lejede lokaler.  Vær opmærksom på, at vi stadig skal holde 1 meters afstand - og meget gerne 2, hvis muligt. På vores bookingside finder I derfor stadig coronaretningslinjer med et anbefalet maks. i lokalerne. 

Forenings- og kulturliv i VitaPark

Pr. 14. juni ophæves krav om både mundbind og fremvisning af coronapas ved deltagelse i fritidsaktiviteter. Dette gælder naturligvis også for aktivitet i VitaParks lokaler samt Kulturkøkkenet - dog ikke indendørs idrætsaktivitet, hvor der er krav om coronapas frem til 1. august. Vær opmærksom på, at vi stadig skal holde 1 meters afstand - og meget gerne 2, hvis muligt. 

Læs Odder Kommunes brev om udfasning af restriktioner i foreningslivet HER

Kviktest i Kapellet

Det er fortsat en anbefaling at bære mundbind ved Region Midts teststeder. 

Hold dig opdateret om test på Region Midts hjemmeside HER